Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Kategorijo izdelkov
Kontakt

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Dodaj: No.15, Guangdong Road, industrijski park Beiguan, Jiaozhou City, Qingdao, Kitajska

Tel: + 86-532-82287388

Predstavitev v Rusiji : (423) 249-22-82

Mobitel: + 86-13792822973 (če je na voljo)

Mobitel: + 86-13793207543 (kaj je na voljo)

E-pošta: sales@jinbeiextruder.com

Analiza plastične cevi linija razvojnih možnosti na Kitajskem

Kot trg še naprej razvija, več in več izdelkov v proizvodnjo, plastične cevi linija z nenehnimi raziskavami in razvojem toupgrade, bolj v skladu z zahtevami sodobne arhitekture andengineering, proces, izboljšanje kakovosti proizvodov in varnosti, overalldevelopment možnosti.

Plastične cevi kot del pomembne kemične gradbenih materialov, z itssuperior uspešnosti, zdravja, varstva okolja, nizka za večino ofusers so splošno sprejeto, predvsem UPVC odtočnih cevi, UPVC cevi, aluminij-plastični krmnih cevi in cevi iz polietilena (PE). Cevi controlsystem linija, iztiskanje stroj, die, hladilni sistemi, vlečni stroj, naprava za rezanje in surovinske sestave planetov.

Glede na raziskavo, predvsem proizvaja plastične cevi plinovoda v Kitajske marketshare v sodobno ogrevanje, vodovod in 96 %, so očitne prednosti overother izdelkov, in v naslednjih nekaj letih, bo še naprej povečevala navada. Med njimi, plastični cevi proizvodov in verjetno ne korodira, dolgo funkcije, uvršča v zadnjih letih nadomeščajo, tako Trenutna glavna področja productionfor novih industrij, kot so geotermalna, vodovodnih in drugih gradbenih.

Plastične cevi ima prednost, korozijska odpornost, poceni, postal eden izmed najširšo paleto cevi, plastične cevi linija s hitro sposobnost toproduce cevi opreme, ki omogoča hiter razvoj, in nenehno se prilagajamo potrebam na trgu povpraševanje, prilagojene za podjetje kakovostne plastične cevi, predstavljala formost trga cevi.