Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Kategorijo izdelkov
Kontakt

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Dodaj: No.15, Guangdong Road, industrijski park Beiguan, Jiaozhou City, Qingdao, Kitajska

Tel: + 86-532-82287388

Predstavitev v Rusiji : (423) 249-22-82

Mobitel: + 86-13792822973 (če je na voljo)

Mobitel: + 86-13793207543 (kaj je na voljo)

E-pošta: sales@jinbeiextruder.com

Razvoj plastičnih izdelkov upoštevati pred obravnavo težav po zaužitju

Pred krvavo lekcije znova in znova, smo dolgo spominov, ob upoštevanju onesnaževanje in zdravljenje težave so več in več usedregardless 3,721, gospodarska rast je bila prvič, spremenljivo čas, večina ljudi živi ushave okoljska vprašanja v ospredje, post potrošniška vprašanja za beconsidered pred proizvodnjo.

Rasti prebivalstva, urbanizacije in spremembe v načinu življenja, ki izhajajo inincreasingly okoljski problemi. Široka uporaba enkratno plasticproducts ne samo zaužiti veliko virov nafte, in tudi pritisk na theEarthand #39; s okolje in zdravljenje mestne odpadne plastike.

Na Kitajskem andquot; belo pollutionandquot; za enkratno uporabo plastičnih izdelkov izraz hasbecome gospodinjstvo ime sinonim za onesnaževanje okolja. V ta namen Skupnost organizacij, vladne službe, so to vprašanje, industryexperts prispevala k prizadevanjem za odpravo onesnaževanja okolja zaradi byplastic

Leta 1970 dvajsetega stoletja, plastiko in okolja so vprašanja BOV skrb, ki se nanaša na trajnostni razvoj industrije. Plastike in okolje, vključno z urbanih trdnih odpadkov post-consumerplastic obdelavo in plastična folija na kmetijskih področjih onesnaževanja, recyclingof odpadne plastike, pene penilca vprašanja, toksičnost težkih kovin inplastics dodatkov, surovine in druge težave.

Med njimi, bolj intuitiven, je bolj zaskrbljeni zaradi srborit je post-consumerplastics problem komunalnih trdnih odpadkov. Veliko izdelkov disposablepackaging, kot plastične vrečke in jedilni pribor, v posebno thepollution za enkratno uporabo polistirena kosilo zaboji, ne samo zaradi widespreadconcern v Skupnosti, privedlo do konca leta 2000 prepoved theuse usode.