Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Kategorijo izdelkov
Kontakt

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Dodaj: No.15, Guangdong Road, industrijski park Beiguan, Jiaozhou City, Qingdao, Kitajska

Tel: + 86-532-82287388

Predstavitev v Rusiji : (423) 249-22-82

Mobitel: + 86-13792822973 (če je na voljo)

Mobitel: + 86-13793207543 (kaj je na voljo)

E-pošta: sales@jinbeiextruder.com

Razvoj plastičnih izdelkov upoštevati pred obravnavo težav po zaužitju

Pred krvavo lekcije znova in znova, smo dolgo spominov, ob upoštevanju onesnaževanje in zdravljenje težav se bolj uporabljajo ne glede na 3,721, gospodarska rast je bila prvič, spremenljivo čas, večina nas je človeško življenje okoljska vprašanja v ospredje, post potrošniška vprašanja šteje pred proizvodnjo. Rasti prebivalstva, urbanizacije in spremembe v načinu življenja, posledico bolj resne okoljske probleme. Široka uporaba plastični izdelki za enkratno uporabo ne samo zaužiti veliko virov nafte, in tudi pritisk na okolje in mestnih odpadne plastike zdravljenje zemlje. Na Kitajskem "beli onesnaževanja" izdelki za enkratno uporabo plastične izraz je postal gospodinjstvo ime sinonim za onesnaževanje okolja. V ta namen Skupnost organizacij, vladne službe, so to vprašanje, industrija strokovnjaki prispevala k prizadevanjem za odpravo onesnaževanja okolja posledica plastike.

Leta 1970 dvajsetega stoletja, plastiko in okolja so industrija vprašanj, ki se nanaša na trajnostni razvoj industrije. Plastike in okolje, vključno z urbanih trdno odpadkov post-potrošnikov predelave plastičnih mas in plastično folijo na kmetijskih področjih onesnaževanja, recikliranje odpadne plastike, pene piha agent vprašanja, toksičnost težkih kovin v plastiko dodatkov, surovine in druge težave. Med njimi, bolj intuitiven, je bolj zaskrbljeni zaradi srborit je post-potrošnikov plastika v naloga komunalnih trdnih odpadkov.

Veliko embalažo za enkratno uporabo izdelkov, kot so plastične vrečke in jedilni pribor, zlasti onesnaževanje zaboji kosilo za enkratno uporabo polistirena, ne samo zaradi splošno skrb v Skupnosti, in končno, na 2000Banned do konca usode. Pravilno je sporočilo za ta dogodek: plastične industrijskega razvoja mora upoštevati račun okoljskih vprašanj, to je pri razvoju plastiko, po porabo je treba upoštevati pri reševanju težav. Trenutno razpoložljivi plastike pakiranje izdelkov iz razgradljive plastike in recikliranje obravnava dva vidika raziskav in razvoja.

Pred kratkim, ko zaradi odpadne plastike gospodinjskih aparatov (hladilniki, pralni stroji, računalniki, fotokopirni stroji, video igralnih konzol, itd), gradbeni material in število avtomobilov narašča, čezmorskih predelavo plastike problem odpadkov je pridobivanje pozornosti, in je razvoj različne predelovalne metode, tudi resno upoštevati plastične industrije na Kitajskem, izkoristiti pobudo.