Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Kategorijo izdelkov
Kontakt

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Dodaj: No.15, Guangdong Road, industrijski park Beiguan, Jiaozhou City, Qingdao, Kitajska

Tel: + 86-532-82287388

Predstavitev v Rusiji : (423) 249-22-82

Mobitel: + 86-13792822973 (če je na voljo)

Mobitel: + 86-13793207543 (kaj je na voljo)

E-pošta: sales@jinbeiextruder.com

Coded plastike z "raka opozorilo" skrivnosti od

Ko izberete plastične skodelice, kaj se lahko osredotočite na? funkcijo, obliko in ceno? je dejal "plastike skodelice, steklenice ali posode številke nam bo povedal kako rabiti na dnu izdelek ali embalažo." Torej, ta argument ni bilo? plastična slika na dnu kaj kodiranje, ki je bila uporabljena za?

Številke, povezane z opozorilom?

Intervju z novinarjem v nekaterih supermarketih v Pekingu, ugotovila, da pitje očala, bidoni, plastične posode, steklenic pijače, baby steklenice in drugih plastičnih izdelkov različnih številk, ki so na dnu. Mineralne vode in zlati zmaj rib in Fu rimmon, blagovne znamke jedilno olje steklenice konec označi z "1", morje, letenje svile šampon in kisu in sojina omaka steklenico koncem označi z »2« , kozmetike Nivea in mikrovalovni namenjen skledo standardna steklenica dnu znamke s "5", prenosni pokal in plastičnih zabojčkih, označite "7", ohranjanje film najbolj bistveno lokacijo označiti z besedami "PE". Novinarjem dejal enega potrošnika, slišal za plastično dno s številkami, "je predstavnik kot umetnih mas, tudi na podlagi številke ugotoviti kako bolj varno uporabljati."

Novinar potem razgovor več kot 10 strank, je dejal, večina potrošnikov vedo, da plastike so digitalno kodirana, vendar uporaba oznak ni jasno.

Previdni potrošnikov povedal novinarjem omrežja uvedena plastična kodiranje znanja, "kodiranje ustreza različnih vrst plastike je treba uporabiti po kodiranja digitalnih izdelkov. Na primer, ni mogoče namestiti tople vode tople vode v plastičnih steklenicah lahko zastrupil. ”

Kitajske plastike združenje industrije za predelavo:

Je namenjena spodbujanju recikliranja

Ma Zhanfeng, Kitajske plastike predelovalni industriji generalni sekretar združenja, je dejal novinarjem splošna redno tovarne proizvajajo plastične skodelice ali drugih izdelkov iz plastičnih mas bo majhen trikotnik na dnu, obstaja več, ta številka predstavlja material uporabljajo pokal. Nekateri proizvajalci bodo na trikotnik kaže da določen material začetnice. Vendar te plastike skodelice, plastične steklenice ali številko na dnu plastične posode in ni mogoče enačiti s pravilno uporabo. In več treba, je to digitalni kodiranje plastični izdelki, in "raka opozorilo" ne snovi, slika na dnu plastične kode, ki so povezane z opozorilom je napačnem razumevanju kodiranje informacije.