Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Kategorijo izdelkov
Kontakt

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Dodaj: No.15, Guangdong Road, industrijski park Beiguan, Jiaozhou City, Qingdao, Kitajska

Tel: + 86-532-82287388

Predstavitev v Rusiji : (423) 249-22-82

Mobitel: + 86-13792822973 (če je na voljo)

Mobitel: + 86-13793207543 (kaj je na voljo)

E-pošta: sales@jinbeiextruder.com

Plastika prispevajo k Kitajske 14-letno trgovinsko presežek visoko

Po današnji New York Times članek je dejal, da Kitajska plastični izdelek oblikovalci so povprečne cene, potrošnike, ki kupujejo večino pozitivni prispevek, seveda, tako domačih in izvoznih trgih. Poročilo se nanaša na plastično posodo proizvajalca v Wuxi Wuxi Redhot industriji podjetja, in je dejal močna konkurenca na domačem trgu, skupaj z kronično presežne zmogljivosti in izdelke, da konkurirajo s ceno.

Z drugimi besedami, ko cene kitajskega izvoza, pridobili večji delež na svetovnem trgu, medtem ko cene uvoženih surovin, kar je pripeljalo do visoko trgovinskega presežka.

Domačem trgu tudi je dejal. November 27 Fuzhou zvečer news poročali, da je število supermarketov in blagovnicah v mestu Fuzhou predstavil plastičnih izdelkov, promocije, veliko izdelkov, kot so plastični bazeni, polje Cena je le približno dve tretjini preteklosti. Avtorji poročila razgovor vodje plastike tovarne v mestu Fuzhou, ki pravi, stroški polimernih materialov je velik, v delež skupnih stroškov, ki so predstavljali 70 % ~ 85 %. Stroški dela so predstavljali 5 % ~ 20 %, oblikovanje in razvoj stroški predstavljali 10 % ~ 30 %.

Industriji plastike pravi, da skoraj vse surovine promptne cene so letos nižje. Plastike so cene nafte znižale, oddajo javnih naročil stroškov dol 13 %. PTA spot največji padec cen dosegel 40 %, polietilen znižale 17,6 %. Pod vplivom tega izdelka so 5 % ~ 20 % različnih zmanjšanje skupnih stroškov.

Vendar stroški cen surovin, ne vseh plastičnih izdelkov ključ.

Shenzhen novice neto na November 7, so poročali, da stroškov vpliv večji kot vpliv surovin za industrijo, umetno rose, zaposlovanje težave dela je imela velik vpliv na industrijo igrač. V poročilu naveden GuanLan baode tovarno igrač direktor Xue Xiaowei, ABS, PVC in drugih materialov za industrijo igrač je 1 % - 2 %.