Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Kategorijo izdelkov
Kontakt

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Dodaj: No.15, Guangdong Road, industrijski park Beiguan, Jiaozhou City, Qingdao, Kitajska

Tel: + 86-532-82287388

Predstavitev v Rusiji : (423) 249-22-82

Mobitel: + 86-13792822973 (če je na voljo)

Mobitel: + 86-13793207543 (kaj je na voljo)

E-pošta: sales@jinbeiextruder.com

Plastika izdelkov izvoz v Evropi utrpela "Urok"

Po enoletnem prehodnem obdobju, novih izdelkov iz plastičnih mas in uredb Evropske Komisije, da se zgodi. Nedavno objavila Ministrstvo za trgovino novice spletne strani, objavila Evropska Komisija hrane stik materialov in proizvodov-novih predpisov na marec 25, velike prilagoditve vključenih več posebnih kemikalij migracije zaostritev. Industrija analitiki, je dejal, da se plastični izdelki ne izpolnjujejo zahtev ne bo dovoljeno vstopiti na trg EU, ki vplivajo na izvoznih tržni delež MSP.

Plastika spremenjeni predpisi EU

Polno ime predpisov za hrano obrnite plastiko materiale in izdelke 10/Zakon št. 2011. V začetku februarja letos, je Evropska komisija izjavila, nova pravila napovedal lani, uradno v veljavi od dne 25. Od 2011 Evropska Komisija znova revidirane teh zakonov.

State Department izpis podatkov spletne trgovine, zakonov, povečanje dveh monomerov, ki se lahko uporabijo v proizvodnji hrane v stiku s živili; na specifične migracije se lahko omejitev diciandiamida monomerov jasno opredeljena kot 60 miligramov na kilogram; ločeno omejeno izvirnega gradiva, spremembe in novih skupnih omejitev snov difenil metil izocianat, specifične migracije je 0,05 miligramov na kilogram. Medtem, omejitve, kot so vsebina se posodablja.

Pri tem prikazu industrije na splošno, ne izpolnjuje zahtev kontaktne plastike živila v prihodnosti, bo prepovedan vstop na trg EU. Glede javnih poročil, po izvajanju novih pravil, v EU trgu polimernih materialov in izdelkov lahko ni v skladu z novimi predpisi, tvegajo, da potegne na policah ali obvestiti.

Vendar pa EU še vedno pušča nekaj prostora za na 26 februar letos, v skladu z določbami polimernih materialov in izdelkov je še vedno dovoljeno, da nadaljujejo kroži do februarja 26, 2016 dokler ne zmanjka zaloge.