Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Kategorijo izdelkov
Kontakt

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Dodaj: No.15, Guangdong Road, industrijski park Beiguan, Jiaozhou City, Qingdao, Kitajska

Tel: + 86-532-82287388

Predstavitev v Rusiji : (423) 249-22-82

Mobitel: + 86-13792822973 (če je na voljo)

Mobitel: + 86-13793207543 (kaj je na voljo)

E-pošta: sales@jinbeiextruder.com

Plastika preoblikovanje in nadgradnjo za podjetja v "Discipline" ki uroke

Od 2008After letih gospodarske krize, globalno gospodarstvo in domače gospodarske razmere prišlo pred z zelo različnimi razmerami. Vsak večji gospodarstvo na svetu, pridejo in gredo stalno, in prihodnost, je težko napovedati. Pod vplivom svetovnega uvoza in izvoza utrpela različne stopnje spremembe v okolju, in prinašajo velik test za plastičnih izdelkov podjetja, prestrukturiranje je neizogibna izbira. Vendar Kitajske plastičnih izdelkov podjetij, zlasti malih in srednje velikih podjetij, ta zavest ni močna, še vedno mislijo, da preoblikovanje in ni.

Preoblikovanje zahteva ne samo podjetje talent, raziskave in razvoj, poraba denarja za novo opremo, in mora ohraniti obstoječe poslovanje, ta tlak je zelo veliko za podjetje. Veliko malih in srednje velikih plastike podjetja pogosto le upoštevati takojšnje preživetje, preveč zaseden, da bi upoštevala prihodnji razvoj podjetja. Od preoblikovanja malih in srednje velikih plastičnih izdelkov proizvajalcev, z veliko plastičnih izdelkov proizvajalcev v vzpenjajoč se je celoten.

Bo obraz vse večje pritiske in težave. Zato menimo, da mala in srednje velika proizvajalci plastičnih izdelkov v sedanji trga, je treba opraviti ustrezne ukrepe, odzvati na trenutno dilema. Kako nenehno niha med plima gospodarsko preoblikovanje in dograditev in mastering "discipline" spretnost, doseganje zdravega razvoja je še posebej pomembno. Zavedamo se, da po izmenjavo s plastenke, majhnih plastičnih izdelkov proizvajalcev najbolj pomembno je, da imajo močno ekipo kupcev, kupci na trgu tla ukvarjanja s potrošniki, razumeti potrošnik potrebuje spremembe.

Poleg več potencialnih kupcev, ti kupci so v fazi razvoja, količina naloga v Nenehen razvoj teh podjetij na trgu po preteklosti, in za mala in mediumEnterprise velikost in količino omejitve ne preveč. Zagotoviti stalen napredek obstoječe proizvodnje in preoblikovanje in dograditev podjetij bodo imeli več časa za delo.