Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Kategorijo izdelkov
Kontakt

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Dodaj: No.15, Guangdong Road, industrijski park Beiguan, Jiaozhou City, Qingdao, Kitajska

Tel: + 86-532-82287388

Predstavitev v Rusiji : (423) 249-22-82

Mobitel: + 86-13792822973 (če je na voljo)

Mobitel: + 86-13793207543 (kaj je na voljo)

E-pošta: sales@jinbeiextruder.com

Govoriti o zmanjšanje stroškov predelave za plastične cevi

V skupnih stroških plastične cevi, plastične surovine stroškov je običajno 70 % ~ 80 % delež. V zadnjih letih, plastične surovine podražitve, da proizvajalci plastične cevi pod pritiski ogromen strošek. Soočajo s tako situacijo, kako naj cevi, proizvodnjo uporaba napredne obdelava tehnike za reševanje takojšnje težav? Tukaj, prosim poslušaj glas iz cevi ekstrudiranje dobavitelji opreme.

Q: za predelavo plastičnih cevi, ponavadi dejavnikov, kar lahko privede do povečanja proizvodne stroške?

G. Sun Jiaju: veliko dejavnikov vpliva stroškov predelave plastične cevi, najbolj neposredno dejavnik je surovin in učinkovitosti proizvodnje. Običajno, vse spremembe stroškov surovin bo neposredno vplivajo na stroške obdelave cevi. V skupnih stroških plastične cevi, delež stroškov surovin na splošno predstavljajo približno 80 %. Vendar, če uporabljate dobro tehniko in opremo, in z izboljšanjem učinkovitosti proizvodnje in uporabe surovin, lahko igra vlogo pri zmanjševanju stroškov proizvodnje do neke mere. Poleg tega, stroške dela in porabo električne energije in drugih stroškov energije tudi prizadeti do določene mere, stroški predelave plastičnih cevi.

G. Yu Ketao: plastične cevi, običajno privede do naraščajočih stroškov proizvodnje dejavniki:

Cev porabe surovin je prevelika, kar pomeni zagotavljanje uspešnosti cevi z zadostno togost in druga predpostavka, preveč surovin na enoto dolžine, privedla do višjih stroškov v proizvodnji, učinkovitosti proizvodnje cevi je nizko, visoko odpadkov; cev, obdelavo investicijske opreme stane, dnevni amortizacije visoko cev Procesna oprema za visoko porabo energije.

Q: v trenutnem kontekstu cen surovin, plastika, misliš proizvajalci plastičnih cevi naj bi zmanjšali proizvodni stroški cevi iz kaj?

G. Sun Jiaju: Mislim, da izbira Procesna oprema za zmanjšanje stroškov predelave za plastične cevi bo igral pomembno vlogo, to je zato, ker:

Ob cenah plastičnih materialov, se lahko opravi z vidika surovine osnove, ni veliko, in izboljšanje uporabe surovin je zelo obetavna smer. Na primer, z uporabo samodejnega zaznavanja in učinkovito proizvodnjo opreme za izboljšanje donosnosti funkcijo nadzora, zmanjšanje števila podstandardnih proizvodov, povečuje uporaba surovin še za 5 %.