Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Kategorijo izdelkov
Kontakt

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Dodaj: No.15, Guangdong Road, industrijski park Beiguan, Jiaozhou City, Qingdao, Kitajska

Tel: + 86-532-82287388

Predstavitev v Rusiji : (423) 249-22-82

Mobitel: + 86-13792822973 (če je na voljo)

Mobitel: + 86-13793207543 (kaj je na voljo)

E-pošta: sales@jinbeiextruder.com

PP-R, PP, PE, PE-RT, PE-X, PB enoslojne ali večplastne cevi za iztiskanje cevi

PP-R, PP, PE, PE-RT, PE-X, PB enoslojne ali večplastne cevi za iztiskanje cevi

Enoslojna ali večplastna cevna ekstrudijska linija je primerna za izdelavo PPR, PP, PE, PERT, PEX, PB enoslojnih ali večslojnih cevi. Ta linija uporablja enega ali tri ekstruderje za co-iztiskanje, sprejme PPR, PE ali PP kot glavni material, srednji sloj je steklena vlakna ali druga plastika.

Chat Now
Product Details

Glavne tehnične specifikacije

技术 参数 .jpg

Predstavitev izdelka

Enoslojna ali večplastna cevna linija je primerna za izdelavo PPR, PP, PE, PERT, PEX, PB enoslojnih ali večplastnih cevi. Ta linija uporablja enega ali tri ekstruderje za co-iztiskanje, sprejme PPR, PE ali PP kot glavni material, srednji sloj je steklena vlakna ali druga plastika.

Značilnosti izdelka

Enoplastna ali večplastna cev za proizvodnjo cevi izdeluje napredna tehnika iz Nemčije in je zasnovana kot visokofrekvenčni ekstruder glede na proizvodne lastnosti PPR, PP, PE, PERT, PEX, PB in je sestavljen iz gonila z visokim navorom, nov tip sornika z visokim iztiskanjem, nizko temperaturo taljenja in resnično realizacijo nizke temperature.

Prikaz izdelka


产品 展示 3.gif

dostaviti izdelek

Če oddate naročilo, obljubljamo, da bomo čim prej dostavili stroje. Prav tako lahko jamčimo za previdno pakiranje izdelka, da ne bi poškodovali strojev.

发货 2_ 副本 .jpg发货 2_ 副本 .jpg发货 2_ 副本 .jpg

Poprodajne storitve

Ko kupite naš izdelek, se lahko obrnete na naše poprodajno osebje kadarkoli, ko izdelek zlomi. Obljubimo, da bomo opravili dobro delo pri poprodajnem delu. V tem času je vsako posvetovanje in srevice brezplačno.

Če vas zanima, vas prosimo, da nas vprašate.

Splet: jinbeiextruder.com

Pošta: sales5@jbd-china.com

Tel: 86-532-82287388

whatsapp: 86-15725191772

Če preverjate, ali ste se obrnili na nas, se obrnite na nas na Kitajskem PP-R, PP, PE, PE-RT, PE-X, PB enoslojne ali večplastne cevi za iztiskanje cevi, ceno, ceno, prodajo ali PDF, smo eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev.
Hot Tags: PP-R, PP, PE, PE-RT, PE-X, PB enoslojne ali večplastne cevi za iztiskanje cevi,, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, pdf, cena, stroški, prodaja
Sorodni izdelki