Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Kategorijo izdelkov
Kontakt

Qingdao Jeebo Machinery Co, Ltd

Dodaj: No.15, Guangdong Road, industrijski park Beiguan, Jiaozhou City, Qingdao, Kitajska

Tel: + 86-532-82287388

Predstavitev v Rusiji : (423) 249-22-82

Mobitel: + 86-13792822973 (če je na voljo)

Mobitel: + 86-13793207543 (kaj je na voljo)

E-pošta: sales@jinbeiextruder.com

PVC / CPVC Pipe Manufacturing Line

PVC / CPVC Pipe Manufacturing Line

Plastična cev iz PVC, izdelana s to PVC / UPVC / CPVC cevjo za proizvodnjo cevi, se lahko široko uporablja za sistem oskrbe z vodo in odvodnjavanje. Premer cevi MAX.UPVC se lahko proizvede v velikosti OD.800mm. Ta proizvodna linija je opremljena s konusnim dvojnim vijačnim ekstruderjem JBD ali vzporednim dvojnim vijačnim ekstruderjem. Stroj izvleka ima dvokrilna, trikotna, štirivaljna, šestasto vrv, osem krempljev itd. Rezalni stroj je videl rezalnik, brez prašnega rezalnika in planetarnega rezalnika. Ponujamo tudi vse vrste PVC umrlih.

Chat Now
Product Details

Predstavitev izdelka

Plastična cev iz PVC, izdelana s to PVC / UPVC / CPVC cevjo za proizvodnjo cevi, se lahko pogosto uporablja za vodovodno in odvodnjavanje. Premer cevi MAX.UPVC je lahko proizveden OD.800mm. Ta proizvodna linija je opremljena s konusnim dvojnim vijakom serije JBD ekstrudor ali vzporedni dvojni vijačni ekstruder. Vlečen stroj ima dvokrilno, trikotno, štirikotno, šestasto vrsto, osem krempljev itd. Rezalni stroj je videl rezalnik, rezalnik brez prahu in planetarno rezilo. Dobavljamo tudi vse vrste PVC umrlih.

机组 构成 水印 .jpg

Glavne tehnične specifikacije

技术 参数 .png

Prikaz izdelka


单层 多层 管材 生产 线 展示 图 1.jpg动 图 .gif

Dajanje izdelkov

Če oddate naročilo, obljubljamo, da bomo čim prej dostavili stroje. Prav tako lahko jamčimo za previdno pakiranje izdelka, da ne bi poškodovali strojev.

Poprodajne storitve

Ko kupite naš izdelek, se lahko obrnete na naše poprodajno osebje kadarkoli, ko izdelek zlomi. Obljubimo, da bomo opravili dobro delo pri poprodajnem delu. V tem času je vsako posvetovanje in srevice brezplačno.

Če vas zanima, vas prosimo, da nas vprašate.

Splet: jinbeiextruder.com

Pošta: sales5@jbd-china.com

Tel: 86-532-82287388

whatsapp: 86-15725191772


Če preverjate Kitajsko PVC / CPVC Pipe Manufacturing Line, ceno, ceno, prodajo ali PDF, nam pišite, smo eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev.
Hot Tags: PVC / CPVC Pipe Manufacturing Line,, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, pdf, cena, stroški, za prodajo
Sorodni izdelki